duminică, 29 ianuarie 2012

Bancul zilei:))


De fiecare dată când aud câte un bac cu evrei trebuie să mărturisesc că am un adevărat ‘orgasm intelectual’. Nu e vorba în mod cert de rasism din partea mea, ci de o reacție firească a rasismului lor, manifestat în primul rând prin această așa-zisă ‘criză economică’ produsă și propagandată de ei. Nu cred sincer că se simte criza la Tel Aviv. Sper numai să nu se mai iște vreun război mondial cu bombițe nucleare din cauza aronganței lor, pardon ‘victimele’ măriei-lor.

Un jidan, obține toate actele legale pentru emigrarea în Israel, urmând ca plecare în sine să aibă loc într-o luna de la aprobare. Pentru a mai face si el un banuț acolo la ciorap, se gândește să se ducă să se angajeze la circ. Merge el așa frumușel de dimineață și se prezintă în birou la managerul circului. Acesta din urmă, salutând politicos îl întreabă ce vânt îl aduce pe acolo. Jidanul îi răspunde ferm și răspicat că el vrea să se angajeze. Managerul, om rafinat dar plin de umor îi spune:

-          Bine, te angajez, dar hai să îmi arâți cam ce poți tu să faci..să știu în care departament te putem angaja. Zis și făcut. Merg cei doi împreună la o gimnasta care mergea pe sârmă.Asta poți să faci? Întreabă managerul

-          Nu pot! răspunde jidanul. A doua probă, merg la un (jongler) ce învărtea mingi și mere și portocale necontenit.

-          Asta poți să faci, jidane?

-          Nu pot! Ultima probă se dădu la frumoasa blondă, îmblânzitoare de lei. Aceasta dădu de două ori din bici, se dezbrăcă complet și leul începu’ să o lingă peste tot. La care jidanu’ fericit:

-          Asta pot și eu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu